Service AUSA

Finantarea pentru toata gama de utilaje AUSA

Finantare utilajelor AUSA – Nu credem ca exista vreo persoana in lumea aceasta care sa iubeasca sa mearga la banca pentru a cere finantare. Daca alegi sa lucrezi cu Ausa Romania , iti spunem exact de ce acte ai nevoie, noi aplicam pentru finantare, noi negociem cu banca si tot noi rezolvam orice problema apare. Mai mult de atat, pentru ca facem asta de ani de zile vei avea parte de dobanzi preferentiale si aprobare foarte rapida.

Finantare utilaje Ausa
Training utilaje Ausa

Suport Tehnic

Știm că utilajul dvs. ar trebui să funcționeze atunci când aveți nevoie de el și cu costuri minime de operare. Cu o rețea de service în întreaga Românie, ne asigurăm că, dacă aveți probleme neașteptate, aveți întotdeauna pe cineva din apropiere, gata să vă ajute. De asemenea, dacă doriți, puteți solicita un contract de întreținere care să se potrivească cel mai bine cu utilizarea dorită a noului echipament.

Garanție

De la achiziționarea utilajului dvs. AUSA, acesta este acoperit de o garanție de 12 luni sau 1.000 de ore de funcționare, pe care o putem oferi datorită experienței noastre și a know-how-ului industrial de peste 60 de ani. Dacă doriți, puteți spori liniștea dvs. prin extinderea garanției până la 3 ani, astfel încât singurul lucru pe care trebuie să vă faceți griji este următorul loc de muncă pe care îl veți face cu mașina dvs. AUSA.

Motostivuitor lemne
Piese utilaje constructii Ausa

Suport piese și accesorii

Păstrați echipamentele AUSA în stare de funcționare perfectă, folosind doar piese de schimb originale, deoarece acestea sunt aceleași cu componentele de cea mai bună calitate utilizate pentru a fi fabricate. Instalarea altor piese de schimb poate preveni funcționarea corectă și reduce durata de viață a acestuia. Cereți întotdeauna instalarea de piese de schimb originale pentru a asigura fiabilitatea și durabilitatea completă a mașinii. AUSA România vă asigură doar piese de schimb originale.

Training

Când contactați unul dintre dealerii oficiali Ausa, veți obțineți cele mai bune servicii și sfaturi tehnice. Prin echipa noastră de formare, transferăm toate cunoștințele și know-how-ul nostru industrial către clienții AUSA România pentru maximizarea productivității.

Training motostivuitor Ausa