Mini Dumperele eficientizează lucrul în domeniul construcțiilor

Dacă lucrezi în construcțiile rezidențiale probabil că te-ai confruntat cu problema eficientizării timpului, astfel încât să termini proiectele la timp și să nu depășești deadline-ul stabilit cu clientul.

Investitorii vor ca proiectele lor să fie cât mai rapid terminate și sub nici o formă să nu fie depășite datele stabilite la semnarea contractelor, iar tu ai vrea să câștigi un client fericit cu care să poți lucra și la următoarele lui proicte. Mai mult de atât ai vrea să nu faci anumite lucruri de 2 ori, cum ar fi săparea șanțului și încărcarea pământului în basculante. Cum ar fi să poți face aceste 2 lucruri deodată?

Soluția la aceasta problemă este un mini dumper, pe care te poți baza atunci când vine vorba de mutarea materialelor (pământ, nisip, beton, deșeuri, moloz, etc).

Cu ajutorul unui mini dumper, poți săpa și încărca pământul direct, fără să fie nevoie să îl aduni într-un loc și după să mai ai o activitate de în care, poți face aceste lucruri deodată.

Mini dumperele AUSA sunt versatile și puternice, cu un șasiu extrem de robust care îți oferă siguranță pentru orice tip de materiale încărcate în acesta și indiferent de suprafețele de teren pe care vei lucra, deoarece mini dumperele Ausa au o transmisie permanentă 4WD (4×4) și un nivel ridicat de stabilitate pe teren.

Dimensiunile dumperului extrem de reduse îl transformă în opțiunea perfectă pentru a lucra în spațiile mici și înguste, inclusiv în interiorul clădirilor. Pe lângă acestea mini dumpere AUSA au un consum de combustibil redus, dar și un sistem ECO MODE și Smart STOP care duc la reducerea emisiilor, astfel fiind așa cum spuneam alegerea perfectă pentru lucru în interiorul clădirilor și în spații înguste.

Atunci când vine vorba de capacitatea buncărului(basculantei), AUSA oferă o gamă largă de mini dumpere, de la capacități de 1 tone până la 10 tone.

Ce înseamnă eficiența și siguranța unui mini dumper?

Eficiența mini dumperelor AUSA este dată atât de capacitatea buncărului cât și de sistemul articulat al acestuia care îți permite să descarci materialele pe orice parte. Iar atunci când vine vorba de siguranța operatorului și a persoanelor din jurul lui, minidumperele AUSA folosesc un detector de obstacole și un sistem de vizibilitate completă care garantează siguranță în timpul utilizării.

Toate utilajele Ausa sunt construite conform cu standardele Europene, respectând toate normele, astfel vei putea lucra în siguranța oriunde.

Garanția unor utilaje sigure  provine din experiența Ausa de peste 60 de ani în producția de utilaje și din prezenta la nivel GLOBAL.  Toate utilajele vin cu o GARANTIE DE MINIM UN AN și cu o reprezentanță de service în toată România.

 

Cum salvezi timp și câștigi clienți fericiți?

Știm că mini dumperul ar trebuii să funcționeze atunci când aveți nevoie de el, de aceea pe lângă tehnologiile de producție inovative ale mini dumperelor care îl fac rezistent, venim și un un sistem de service în toată România, deoarece ne dorim la fel de mult ca tine să oferim siguranță și că nu veți avea probleme neașteptate, având întotdeauna pe cineva aproape, gata să vă ajute.

Cu ajutorul mini dumperelor poți eficientiza de 2 ori timpul de lucru în construcțiile rezidențiale deoarece ai totul gata de lucru, iar transportul materialelor devine o muncă mult mai rapidă și mult mai ușoară.

O nouă abordare a dumperelor și a informațiilor pe care acestea le oferă . Cu un display digital integrat în tabloul de bord, veți avea toate informațiile în timp real despre utilaj, cum ar fi modul de funcționare, viteza, RPM, nivelurile combustibilului și a lichidului, temperaturile, indicatoarele, diagnosticarea motorului, orele de funcționare ale mașinii , etc.

Finanțarea pentru toata gama de utilaje AUSA

Nu credem că există vreo persoană în lumea aceasta care să iubească să meargă la bancă pentru a cere finanțare. Dacă alegi să lucrezi cu Ausa Romania prin UTILBEN, îți spunem exact de ce acte ai nevoie, noi aplicăm pentru finanțare, noi negociem cu banca și tot noi rezolvăm orice problemă apare. Mai mult de atât, pentru că facem asta de ani de zile vei avea parte de dobânzi preferențiale și aprobare foarte rapidă.

 

Un client fericit se datorează lucrărilor terminate la timp! Testează eficiența dumperelor AUSA.

 

Leave a comment